Allegro Technologia i Allegro Wnętrza

Na YouTubie można już obejrzeć premierowe odcinki nowych kanałów tematycznych: Allegro Technologia i Allegro Wnętrza. To kolejne miejsce, w którym największa platforma handlowa w Polsce wchodzi w interakcje ze swoimi użytkownikami i doradza nie tylko w kwestiach zakupowych.

około rok temu

Sukces kręcony kilometrami
„Każdy kilometr ma znaczenie” – te słowa co roku podkreślają przedstawiciele Fundacji Allegro All For Planet, mówiąc o kampanii „Kręć Kilometry”. A kręci się ona od 5 lat. Cztery dotychczasowe edycje to ponad 1000 oryginalnych stojaków rowerowych w prawie 50 miastach i ponad 50 tysięcy rowerzystów z aplikacją na telefonach.
Allegro wprowadza wystawianie bez opłat
Sprzedając kilka przedmiotów za pośrednictwem największej platformy zakupowej w Polsce, można zarobić średnio 500 zł miesięcznie, od teraz także bez ponoszenia kosztów związanych z wystawieniem oferty. Decyzję o zniesieniu opłat pozytywnie ocenia 80 proc. sprzedających internautów, a jedynie dla 20 proc. nie ma to znaczenia.
Czego szukasz na co dzień? Nowa kampania reklamowa Allegro
Tym razem opowiadamy historię o dziewczynce, która postanawia nauczyć się grać na gitarze.
Kup pakiet startowy na Allegro i weź udział w ŠKODA Bike Challenge
ŠKODA Bike Challenge to największe wydarzenie rowerowe w Polsce. W tym roku miłośnicy dwóch kółek będą rywalizować w dwóch miastach – w Poznaniu i we Wrocławiu. Pakiety startowe można kupić na Allegro w specjalnej cenie tylko do końca maja.
300 wyjątkowych projektów stojaków dla polskich miast od Allegro
Aż 657 polskich miast walczyło rok temu o stojaki rowerowe w kampanii społecznej „Kręć Kilometry” Fundacji Allegro All For Planet. W tym roku potrajamy liczbę nagród! O ich lokalizacji zdecydują sami rowerzyści i przejechany przez nich dystans.
Inspiracje: nowa aplikacja Allegro do przeglądania ofert
Legendy polskie wracają. Twardowski znowu w akcji!
Po świetnie przyjętych produkcjach „SMOK” i „TWARDOWSKY” oraz ebooku przyszedł czas na kolejną odsłonę projektu „Legendy polskie”. Ujawniliśmy plany kontynuacji projektu podczas konferencji PYRKON 2016.
Sprzedaż książek na Allegro wzrosła w 2015 roku o 7,5%
Pomimo alarmistycznych doniesień o kryzysie czytelnictwa w Polsce rynek księgarski na Allegro rozwija się już kolejny rok.
Znaj swoje prawa
Z okazji Światowego Dnia Konsumenta przypominamy, że ze swoich praw warto korzystać. Zobacz, jakie prawa przysługują Ci jako Kupującemu na Allegro.